El Patronat Municipal d’Esports de Valls començarà el proper 9 de maig el període d’inscripcions a les diferents activitats d’estiu que proposa. L’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la sisena edició del campus de natació. El calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s’ofereix un abonament d’estiu, entre el 18 de juny i el 4 de setembre, per facilitar l’accés a les instal·lacions i a les activitats.

PUBLICITAT

Seguint amb el que es va fer el passat estiu les inscripcions es realitzen online, a la plataforma Egosport que es podrà trobar a la web del Patronat d’Esports (www.pme.valls.cat) per a les persones de les que es disposen dades. Per aquelles persones que no poden accedir a la plataforma poden demanar informació enviant un correu a suport.pme@valls.cat o trucant al 977614403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

El Patronat d’Esports també té en compte els adults i la gent gran en el seu programa d’activitats d’estiu per a tots els seus abonats i abonades que hauran de seguir reservant les places online a la plataforma Egosport i que inclouran activitats com TRX, aeròbic, zumba, dance tono, spinning, aiguagym, tai-txí, pilates, servei salut i HIT entre d’altres. Com a novetat d’enguany es podrà gaudir del nou espai exterior per a fer activitats de condicionament físic i de força.

També se segueix oferint el tastet d’estiu per a qui es vulgui iniciar a les activitats com el Ioga-iyengar i la gimnàstica hipopressiva. La matronatació per a embarassades, l’activitat aquàtica per a nadons, són altres activitats que el Patronat d’Esports proposa durant la temporada d’estiu.

PUBLICITAT