Tot i que el govern municipal manifestava, en la passada sessió plenària, la seva oposició en contra del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de l’Alt Camp (PDUAE), el grup municipal de la CUP segueix rebutjant la iniciativa i demana seguir atents a les planificacions futures. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, el regidor, Pere Vidal, ha comparat aquest projecte amb el de BCN World.

PUBLICITAT

A la mateixa conversa, els anticapitalistes han volgut tractar diferents temes que afecten el dia a dia a la ciutat com el Museu Casteller, l’escassetat de transport ferroviari o la nova situació del Mercat de la Fruita i la Verdura. A més, Vidal, ha reivindicat que la ciutat ha d’impulsar més polítiques sostenibles.

Podeu escoltar  l’entrevista sencera al regidor de la CUP, Pere Vidal, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT