Molt bon dia! Aquest es el daily informatiu de Radio ciutat de Valls d’aquest Divendres 29 d’abril. 

PUBLICITAT

Us parla Miquel Llaberia i Avui destaquem el programa d’innovació social i digital anomenat “Col·laboratori Valls” que ha impulsat Vallsgenera. Luis Blain, bon dia.

Bon Dia Miquel, ‘Col·laboratori Valls’ es un projecte que busca potenciar el treball en xarxa, i impulsar l’emprenedoria en el sector tecnològic. Per tant, servirà com a banc de proves d’iniciatives innovadores i com espai de co-creació per solucionar reptes compartits. 

A més, el ‘Col·laboratori Valls’ s’ha posat també com a objectiu acabar amb la bretxa digital fomentant el coneixement i la innovació en aquest camp com a element de cohesió social, permetent el treball en xarxa entre ciutadania i entitats. A més, també s’utilitzarà com espai per promoure tallers, activitats i xerrades divulgatives

Ara mateix ja es troba en marxa amb un primer projecte del departament de Sistemes de la Informació i Comunicacions de l’Ajuntament de Valls amb la creació d’un XatBot d’atenció a la ciutadania. La regidora de Transparència, OAC i TIC, Núria Gavarro, ens ho explica.

En el cas de Valls, el XatBot atendrà a la ciutadania en tràmits relacionats amb l’ocupació de via pública, com sol·licituds d’ocupació de via pública per obres, organització d’actes de les entitats, reserves i tallaments de carrer, guals o instal·lació de terrasses, entre d’altres.

Pasem doncs a temes musicals i es que El musical Grease, el clàssic de Broadway, reviura al Teatre Principal.

La capital de l’Alt Camp serà l’indret on aquesta història d’amor i rock’n roll entre dos joves estatunidencs de condicions i caràcters molt diferents tornarà a escena de la mà de l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch. L’espectacle representa una mirada renovada i singular, allunyada de l’adaptació cinematogràfica, d’aquest fenomen musical conegut i estimat arreu del món.

Aquesta nova versió de Grease ha estat produïda pel Centre d’Arts Escèniques Martí Guarch amb la implicació d’una vintena d’intèrprets d’entre 12 i 16 anys provinents del Camp de Tarragona. D’aquesta manera, s’ha volgut apostar decididament pel talent ja existent a les nostres comarques.

El Centre d’Arts Escèniques Martí Guarchés un espai “de formació artística i experimentació per a futurs professionals en constant innovació i transformació”. S’hi ofereixen classes i tallers en els àmbits de la interpretació, el teatre musical, la creació escènica i literària, i en cant i dansa. En els darrers anys, el centre, amb presència al Camp de Tarragona, Barcelona i Madrid, ha portat a terme diversos projectes de col·laboració en ciutats com Berlín i Londres.

Les entrades per assistir a la representació del musical Grease ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores del dia per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal avui divendres de 12h a 13.30h, i una hora abans de cadascuna de les funcions.

Continuem amb els castells i us expliquem que La Colla Vella dels Xiquets de Valls es desplaça aquest dissabte a Falset per prendre part en l’actuació castellera de la Fira del Vi.

A la capital del Priorat, la colla dirigida d’Albert Martínez té l’objectiu de seguir perfeccionant les diferents posicions amb l’objectiu de plantejar-se fites superiors de cara a les properes setmanes. Recordem que diumenge passat, a Altafulla, els del Portal Nou aconseguien portar castells com el 2de7 i el 3de8.

Amb la intenció de preparar aquesta sortida, la Colla Vella convoca aquest divendres, a les deu de la nit, al local, l’assaig general habitual. A dos quarts de vuit del vespre, també hi haurà assaig de pilar.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls no té fixada cap actuació. Els de la camisa vermella tornaran a les places diumenge 8 de maig, al migdia, a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí.

I acabem l’informatiu amb els esports amb la noticia de que A falta de cinc jornades per acabar la lliga, la Unió Esportiva Valls ja té assegurada la continuïtat de Manel Cazorla a la banqueta. 

La renovació avalada pel president, Francesc Martí; i el director esportiu, Joan Antoni Pallarès, permetrà dissenyar un projecte competitiu de cara a la temporada que ve sigui quina sigui la categoria on es militi.

Cazorla va arribar a la UE Valls l’estiu passat, procedent de les Borges Blanques, amb l’objectiu de consolidar la plantilla a la 1a Catalana.

Amb la salvació assegurada i malgrat perdre la setmana passada al camp de la Rapitenca, Cazorla encara creu que l’equip es pot reenganxar a la primera plaça que dona accés a jugar a 3a RFEF la temporada que ve.

Per això, aquest diumenge, a les 5 de la tarda, al Vilar, els blanc-i-vermells es concentren amb la visita del Tàrrega, equip de la part baixa de la classificació. L’únic objectiu es sumar els tres punts i esperar la punxada de la Rapitenca, que juga, a la mateixa hora, al camp del Vista Alegre.

Recordem que el matx entre vallencs i targarins es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls des de cinc minuts abans de les 5 de la tarda

I fins aqui l’informatiu d’aquest divendres 29 d’abril. us han parlat Miquel llaberia i luis blain del equip de radio ciutat de valls que cada dia de dilluns a divendres us portem totes les novetats de la ciutat de Valls i us desitjem un bon cap de setmana. Fins la propera!.

PUBLICITAT