A falta de cinc jornades per acabar la lliga, la Unió Esportiva Valls ja té assegurada la continuïtat de Manel Cazorla a la banqueta, com a mínim, una temporada més. La renovació avalada pel president, Francesc Martí; i el director esportiu, Joan Antoni Pallarès, permetrà dissenyar un projecte competitiu de cara a la temporada que ve sigui quina sigui la categoria on es militi.

PUBLICITAT

Cazorla va arribar a la UE Valls l’estiu passat, procedent de les Borges Blanques, amb l’objectiu de consolidar la plantilla a la 1a Catalana.

Amb la salvació assegurada i malgrat perdre la setmana passada al camp de la Rapitenca, Cazorla encara creu que l’equip es pot reenganxar a la primera plaça que dona accés a jugar a 3a RFEF la temporada que ve.

Per això, aquest diumenge, a les 5 de la tarda, al Vilar, els blanc-i-vermells es concentren amb la visita del Tàrrega, equip de la part baixa de la classificació. L’únic objectiu es sumar els tres punts i esperar la punxada de la Rapitenca, que juga, a la mateixa hora, al camp del Vista Alegre.

Recordem que el matx entre vallencs i targarins es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls des de cinc minuts abans de les 5 de la tarda.

PUBLICITAT