El musical Grease, el clàssic de Broadway popularitzat a la gran pantalla per Olivia Newton-John i John Travolta, rejovenirà el pròxim diumenge 1 de maig, a les 12 i a les 18 hores, al Teatre Principal de Valls. Ho farà en clau de territori vallenc.

PUBLICITAT

La capital de l’Alt Camp serà l’indret on aquesta història d’amor i rock’n roll entre dos joves estatunidencs de condicions i caràcters molt diferents tornarà a escena de la mà de l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch. L’espectacle representa una mirada renovada i singular, allunyada de l’adaptació cinematogràfica, d’aquest fenomen musical conegut i estimat arreu del món.

Aquesta nova versió de Grease ha estat produïda pel Centre d’Arts Escèniques Martí Guarch amb la implicació d’una vintena d’intèrprets d’entre 12 i 16 anys provinents del Camp de Tarragona. D’aquesta manera, s’ha volgut apostar decididament pel talent ja existent a les nostres comarques.

El Centre d’Arts Escèniques Martí Guarchés un espai “de formació artística i experimentació per a futurs professionals en constant innovació i transformació”. S’hi ofereixen classes i tallers en els àmbits de la interpretació, el teatre musical, la creació escènica i literària, i en cant i dansa. En els darrers anys, el centre, amb presència al Camp de Tarragona, Barcelona i Madrid, ha portat a terme diversos projectes de col·laboració en ciutats com Berlín i Londres.

Les entrades per assistir a la representació del musical Grease ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores del dia per mitjà del web www.valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal avui divendres de 12h a 13.30h, i una hora abans de cadascuna de les funcions.

PUBLICITAT