La Colla Vella dels Xiquets de Valls es desplaça aquest dissabte a Falset per prendre part en l’actuació castellera de la Fira del Vi. La cita tindrà lloc, a les sis de la tarda, al carrer Miquel Barceló.

PUBLICITAT

A la capital del Priorat, la colla dirigida d’Albert Martínez té l’objectiu de seguir perfeccionant les diferents posicions amb l’objectiu de plantejar-se fites superiors de cara a les properes setmanes. Recordem que diumenge passat, a Altafulla, els del Portal Nou aconseguien portar castells com el 2de7 i el 3de8.

Amb la intenció de preparar aquesta sortida, la Colla Vella convoca aquest divendres, a les deu de la nit, al local, l’assaig general habitual. A dos quarts de vuit del vespre, també hi haurà assaig de pilar.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls no té fixada cap actuació. Els de la camisa vermella tornaran a les places diumenge 8 de maig, al migdia, a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí.

PUBLICITAT