Vallsgenera impulsa aquest 2022 el ‘Col·laboratori Valls’, un projecte que busca potenciar el treball en xarxa i impulsar l’emprenedoria en el sector tecnològic. Per tant, servirà com a banc de proves d’iniciatives innovadores i com espai de cocreació per solucionar reptes compartits.

PUBLICITAT

A més, el ‘Col·laboratori Valls’ s’ha posat també com a objectiu acabar amb la bretxa digital fomentant el coneixement i la innovació en aquest camp com a element de cohesió social, permetent el treball en xarxa entre ciutadania i entitats. A més, també s’utilitzarà com espai per promoure tallers, activitats i xerrades divulgatives

Ara mateix ja es troba en marxa amb un primer projecte del departament de Sistemes de la Informació i Comunicacions de l’Ajuntament de Valls amb la creació d’un XatBot d’atenció a la ciutadania. La regidora de Transparència, OAC i TIC, Núria Gavarro, ens ho explica.

En el cas de Valls, el XatBot atendrà a la ciutadania en tràmits relacionats amb l’ocupació de via pública, com sol·licituds d’ocupació de via pública per obres, organització d’actes de les entitats, reserves i tallaments de carrer, guals o instal·lació de terrasses, entre d’altres.

PUBLICITAT