Després que el passat 11 d’abril l’alcaldessa, Dolors Farré, manifestés la posició contrària de l’Ajuntament de Valls al desenvolupament urbanístic proposat i demanés formalment a la Generalitat la retirada del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de l’Alt Camp, el grup municipal de Junts per Valls valora molt positivament l’aturada en el desenvolupament del projecte del PDUAE a la ciutat.

PUBLICITAT

A través d’un comunicat difós als mitjans de comunicació, Junts per Valls celebra que es respecti així l’autonomia local de cada municipi, per a que sigui cada un d’aquests qui decideixi, en cada moment, quines són les seves necessitats i quin ha de ser el desenvolupament que ha d’acompanyar-les. En referència a l’actual projecte, Farré va reafirmar la seva oposició i rebuig al PDUAE.

En la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls del passat 26 d’abril, la mateixa alcaldessa informava dels acords presos als veïns i les veïnes de Baiona i els portaveus municipals de la reunió celebrada el mateix dia a la seu del Departament de Vicepresidència.

Des de Junts per Valls afirmen que aposten per un model de creixement a partir del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), aprovat per consens i executiu des del mes d’agost de l’any passat, després que en l’actual mandat es fessin els darrers passos per a la seva aprovació.

PUBLICITAT