El Club Bàsquet Valls Lear presenta qui dirigirà la banqueta per la temporada 2022 – 2023. Es tracta, d’Albert del Rey. Així doncs ja s’ha fet oficial la presentació del tècnic que relleverà a Benet Ibáñez al capdavant del conjunt vallenc.

PUBLICITAT

Serà en una situació delicada, després del descens a Primera Catalana, però amb la il·lusió de fer un projecte des de zero i lluitar per tornar a Copa Catalunya. Aquestes eren les primeres paraules com a nou entrenador del Club Bàsquet Valls Lear, Albert del Rey.

Un CB Valls Lear que haurà de reestructurar el seu equip amb la retirada de Betty Salat com a baixa més destacada i sumat a les diverses baixes de la temporada anterior, s’haurà de reforçar per tornar a la màxima competició catalana.

Un Albert del Rey que ja ha assolit aquesta fita amb el CBT, on va dirigir el sènior femení durant quatre temporades i va tenir dos ascensos a les seves esquenes.

També, va disputar dos fases d’ascens a Lliga Femenina 2 amb l’Alcázar de Menorca i, finalment, se’l recorda per la seva darrera trajectòria al TGN Bàsquet, també a Copa Catalunya.

PUBLICITAT