Victor Neila serà el nou tècnic del Club Bàsquet Valls. Així apunten les informacions, que l’ex tècnic del TGN Bàsquet, serà l’escollit per dirigir la banqueta del conjunt de la capital de l’Alt Camp per la propera temporada a Lliga EBA.

PUBLICITAT

El propi Victor Neila no ha volgut desvetllar el seu destí a Ràdio Ciutat de Valls, però ha explicat que en el seu futur més immediat es coneixerà en les properes hores.

Un Victor Neila que s’ha desvinculat del TGN Bàsquet Per demà a la tarda hi ha convocada una roda de premsa on s’hi presentarà el nou tècnic del Club Bàsquet Valls, i tot apunta que serà el propi Victor Neila qui agafi el relleu d’Oriol Pozo al capdavant del conjunt vallenc.

Després de presentar Albert del Rey com a entrenador del sènior femení, demà, a les 19h de la tarda es farà la presentació del nou tècnic que dirigirà el primer equip masculí del Club Bàsquet Valls de Lliga EBA.

PUBLICITAT