Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dimarts 3 de maig. Avui destaquem que Junts per Valls reafirma la seva posició en contra del PDUAE. Júlia Camprubí, bon dia.

PUBLICITAT

Després que el passat 11 d’abril l’alcaldessa, Dolors Farré, manifestés la posició contrària de l’Ajuntament de Valls al desenvolupament urbanístic proposat i demanés formalment a la Generalitat la retirada del Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de l’Alt Camp, el grup municipal de Junts per Valls valora molt positivament l’aturada en el desenvolupament del projecte del PDUAE a la ciutat.

A través d’un comunicat difós als mitjans de comunicació, Junts per Valls celebra que es respecti així l’autonomia local de cada municipi, per a que sigui cada un d’aquests qui decideixi, en cada moment, quines són les seves necessitats i quin ha de ser el desenvolupament que ha d’acompanyar-les. En referència a l’actual projecte, Farré va reafirmar la seva oposició i rebuig al PDUAE.

En la sessió plenària de l’Ajuntament de Valls del passat 26 d’abril, la mateixa alcaldessa informava dels acords presos als veïns i les veïnes de Baiona i els portaveus municipals de la reunió celebrada el mateix dia a la seu del Departament de Vicepresidència.

Des de Junts per Valls afirmen que aposten per un model de creixement a partir del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), aprovat per consens i executiu des del mes d’agost de l’any passat, després que en l’actual mandat es fessin els darrers passos per a la seva aprovació.

PUBLICITAT