El regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, ha estat detingut aquest dimarts al vespre per un pressumpte abús sexual a un menor de 13 anys.

PUBLICITAT

Tal i com avançava RAC1 i ACN, pels volts de les set de la tarda, els Mossos d’Esquadra detenien al regidor i està previst que en les properes hores passi a disposició judicial als Jutjats de Valls per un delicte d’atemptat contra la llibertat sexual d’un menor.

El cas s’està investigant i els fets haurien passat al 2015, quan el regidor tenia 27 anys i el menor en tenia 13. Actualment, Marc Ayala és regidor de cultura a l’Ajuntament de Valls del grup municipal de Junts per Valls i diputat a la Diputació de Tarragona.

De moment, s’està estudiant el cas i l’Ajuntament ha suspès tots els actes previstos per aquest dimecres. S’espera que en les properes hores, hi hagi un comunicat des de l’Ajuntament de Valls per les causes d’aquest succés

PUBLICITAT