Aquest dilluns 9 de maig s’iniciarà el període de preinscripció, que s’allargarà fins al dia 20 del mateix mes, per al proper curs a les dues escoles bressol municipals,  Els Tabalets i Xiquets i Xiquetes. Els horaris per poder presentar les sol·licituds presencialment als centres són: els dilluns 9 i 16 de maig de 9:30 a 11h i de 15:30 a 17h; i els dimecres i divendres 11, 13, 18 i 20 de maig de 9:30 a 11h.

PUBLICITAT

Les famílies interessades a fer la preinscripció a Els Tabalets (carrer de l’Hort del Carme, s/n) poden fer-ho presencialment en els horaris esmentats o escrivint un correu electrònic a l’adreça tabalets@valls.cat. Per altra banda, si la preinscripció es vol realitzar a Xiquets i Xiquetes (carrer de Figuerola, 10), també es pot fer presencialment en els horaris establerts o enviar un correu electrònic a xiquetsixiquetes@valls.cat. Una altra manera de fer les preinscripcions a qualsevol dels dos centres és deixant la documentació a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME, carrer Major, 12).

Cal recordar que el Departament d’Educació de la Generalitat posarà en marxa, aquest proper curs  escolar 2022-2023, la gratuïtat per a Infantil 2 (I2). Aquesta mesura, fruit d’un acord entre el Departament d’Educació i les entitats municipalistes, beneficia sobretot l’alumnat, però també suposa millores per al sistema educatiu i les famílies i, al mateix temps, permet combatre el despoblament rural.

Les dues escoles bressol han consolidat el seu servei amb un projecte educatiu diferenciat i de qualitat que s’ha convertit en tot un referent per a la formació de nens de 4 mesos a 3 anys. El projecte es basa en l’estímul dels infants, amb respecte a la diversitat i a partir de la descoberta del seu entorn a través del joc. Així, per exemple, amb els petits horts agrícoles de les dues llars es realitzen activitats de coneixement, observació i experimentació de l’entorn natural més proper, de forma vivencial i real. Els nens poden experimentar amb aigua, aliments i elements de la natura, gaudir de la música, conèixer la ciutat a través de sortides i participar en la celebració de festes i tradicions de Valls.

PUBLICITAT