El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Compromís per Valls a l’Ajuntament de Valls ha volgut expressar públicament, a través d’un comunicat, la seva consternació davant els fets coneguts aquest dimecres 4 de maig referents a la denúncia presentada contra el regidor de Cultura del consistori i portaveu del grup municipal de Junts per Valls, Marc Ayala, per un presumpte cas d’abús de menors, i que ha implicat el seu processament judicial i la seva necessària renúncia a l’acta de regidor.

PUBLICITAT

Els republicans expressen el suport incondicional a les víctimes de qualsevol tipus d’abús i amb especial determinació i tolerància zero quan es tracta de col·lectius vulnerables com els menors d’edat.

Com a responsables de la regidoria d’Igualtat,  posen a disposició de les presumptes víctimes els serveis municipals d’atenció psicològica i d’acompanyament que ofereixen el Servei d’Atenció Integral (SAI) i el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD).

Al mateix comunicat, ERC-Compromís relata que s’ha posat a disposició del Grup del Teatre Principal per acompanyar i donar suport en aquests moments tan difícils a les persones que formen part d’una entitat de molta tradició que sempre ha treballat pel foment de l’activitat cultural a la ciutat amb una clara vocació integradora i formativa.

Finalment, manifesten el respecte a la presumpció d’innocència i al procés judicial obert i esperen que s’aclareixin els fets succeïts amb la màxima celeritat possible.

PUBLICITAT