La Junta de Portaveus de la Diputació de Tarragona, a través d’un comunicat, ha anunciat que s’ha reunit aquest dijous al matí, convocats per la presidenta, Noemí Llauradó, per tal de donar compte de la renúncia de l’acta de diputat presentada dimecres al vespre per Marc Ayala i donar a conèixer que la diputada Marta Blanch, que té delegades les competències del Pla d’Actuació Municipal (PAM), assumirà provisionalment les funcions d’Ayala.

PUBLICITAT

Tanmateix, el comunicat expressa que des de la Diputació de Tarragona, condemnen fermament qualsevol tipus d’abús, especialment entre els col·lectius més vulnerables. D’altra massa, l’ens supramunicipal vol expressar el suport a les víctimes, en espera que la justícia aclareixi els fets.

Arran dels fets que es coneixien dimecres al matí, a més d’abandonar la Diputació, Ayala també comunicava que deixava l’acta de regidor pel grup municipal de Junts per Valls a l’Ajuntament de Valls.

Recordem que el ja exregidor de cultura era detingut per un pressumpte cas d’abús sexual a un menor. Segons fonts policials, després de declarar telemàticament, el jutge anunciava ahir que el deixava en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT