Les oficines del pavelló Joana Ballart eren l’escenari aquest dimecres per presentar Victor Neila com a nou tècnic del primer equip masculí del Club Bàsquet Valls. Neila, de 59 anys, aterra a la plantilla de la capital de l’Alt Camp procedent del TGN Bàsquet femení de Copa Catalunya. En el seu primer discurs, que va fer acompanyat del president, Magí Mallorquí, Neila s’agafa el nou projecte amb l’objectiu que el club segueixi lluitant per estar en les primeres posicions de la lliga EBA..

PUBLICITAT

Neila, un entrenador molt conegut a les comarques de Tarragona, aposta per un bàsquet dinàmic i agressiu. A més del TGN Bàsquet femení, ha passat per l’ADT, el CBT sènior i una primera etapa al CB Valls Química entre les temporades 2004-2005 i 2006-2007.

El nou entrenador, que s’ha escollit per unanimitat per part de tots els estaments, permetrà al CB Valls planificar una temporada 2022-2023 ambiciosa.

PUBLICITAT