A través d’un comunicat, els regidors i regidores del grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Valls condemnen els fets ocorreguts sobre el cas de presumpte abús sexual per part de l’exregidor de Cultura, Marc Ayala, a un menor i donen tot el seu suport a les víctimes i les seves famílies.

PUBLICITAT

Davant d’aquests fets els cupaires demanen als tribunals que actuïn amb rapidesa “per no victimitzar doblement a les víctimes” amb processos judicials eterns. En el comunicat han assenyalat que l’abús i establiment de jerarquies i rols de poder “són una xacra social que cal eliminar” i que Valls no és aliena a aquestes problemàtiques. 

A més, també han volgut reconèixer la valentia de les persones denunciants i que aquesta hauria d’estar acompanyada per l’assumpció de responsabilitats i repulsió tant per part de les institucions com de la societat. Per acabar, han sentenciat que és urgent acabar amb aquests tipus de comportaments, així com la seva impunitat accentuada per l’encobriment per part de l’entorn.

PUBLICITAT