La plaça del Pati serà l’escenari d’una nova edició del “Valls Viu la Moda” amb la tradicional desfilada de moda i tendències, en aquest cas per la primavera-estiu 2022. La iniciativa, organitzada per l’equip de Valls Viu la Moda amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, tindrà lloc el pròxim dissabte 14 de maig a partir de les 9 del vespre. Així, moda infantil, moda juvenil, moda home-dona, joieria, sabateria i complements agafaran el protagonisme de la gran festa de la moda a Valls.

PUBLICITAT

La passarel·la de moda presentarà amb els diferents passis les novetats de la primavera i estiu 2022, amb vàries posades en escena i coreografies, i de la mà d’una desena d’establiments del municipi: Nardo, Pluvinet, Cortés, Nina Mond, Peuets, Piñas Joieria, Chic Bebé, Maverick, Concrete i Positivo Man. En l’esdeveniment també hi col·laboren l’Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada i l’agència artística Loren amb la sonorització i il·luminació.

Aquest any com a novetat, quan finalitzi la desfilada (aproximadament a dos quarts d’11 de la nit), continuarà la festa amb Loren, que serà l’encarregat de posar música fins a la una la matinada. A banda de la música, també hi haurà Food Trucks amb begudes i menjar.

PUBLICITAT