Les dues colles dels Xiquets de Valls tenen programades sortides aquest diumenge amb la voluntat de seguir fent progressos endavant.

PUBLICITAT

Després de l’actuació a la Fira del Vi de  Falset de la setmana passada, la Colla Vella dels Xiquets de Valls es desplaçarà a Lleida amb motiu de la Festa Major de Sant Anastasi. A falta de l’assaig d’aquest divendres, els de la camisa rosada es plantegen seguir amb la consolidació dels castells bàsics de 8 i rodar molt les posicions. A la cita de la capital del Segrià prevista, a les 12 del migdia, a la plaça de la Paeria, també hi seran els Castellers de Lleida i els Moixanguers d’Igualada.

Quant a la Colla Joves Xiquets de Valls actuarà, a la mateixa hora, a la plaça Joan Palau de Perafort. Els del carrer d’en Gassó tenen la voluntat de sumar més construccions de 7 amb l’objectiu de donar un pas més en les pròximes diades. En aquesta actuació, la formació dirigida per Pere Rico estarà acompanyada dels Xiquets de Vila-seca.

PUBLICITAT