Bones sensacions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls en la seva visita a la Festa Major de Sant Anastasi de Lleida. Després de dos anys sense actuar a la plaça de la Paeira per culpa de la pandèmia de la Covid-19, els del Portal Nou s’apuntaven la segona clàssica de 8 de la temporada.

PUBLICITAT

Els de la camisa rosada començaven la jornada amb el segon 4de8 de l’any. Seguidament, feien l’aleta al quart 2de7 del curs. Per rubricar les tres rondes de castells descarregaven el tercer 3de8. S’acomiadaven amb tres pilars de 5 i tres pilars de 4.

Els Moixiganguers d’Igualada, una de les colles més en forma d’aquest 2022, apostaven de sortida per un 2de7. A la segona ronda, descarregaven el 4de8, el seu millor castell de la matinal. Com a tercera estructura, plantaven el 7de7. Tancaven l’actuació amb un vano de 5.

La colla local, els Castellers de Lleida, s’anotaven el 3de7, el 4de7 amb el pilar carregat i el 4de7. A la ronda de pilars, enlairaven un vano de 5 i tres pilars de 4.

La propera sortida de la Colla Vella serà aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça de l’Oli, amb motiu de la diada de Sant Isidre, acompanyats dels Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona. 

PUBLICITAT