Aquest mes de maig la Biblioteca Carles Cardó es vesteix de primavera i convida els nens i les nenes a una divertida activitat de dinamització de la lectura. Dijous dia 12, a dos quarts de sis de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca, Roser Serra Medina, autora de l’àlbum il·lustrat “Tupinamburga, la remeiera”, explicarà un conte.

PUBLICITAT

Es tracta de la història d’una dona sàvia que, amb l’ajuda del follet Joan, es dedica a recollir plantes que guareixen els mals. Al llarg del camí van trobant altres personatges molt curiosos -alguns d’ells màgics-, que els ajuden en la seva tasca. En acabar el conte hi haurà un taller de confecció de saquets d’espígol, una planta que allunya els mosquits, té cura de la pell i el cabell i ajuda a dormir bé. L’entrada a l’activitat és lliure i gratuïta.

PUBLICITAT