Després d’un cap de setmana de descans, la Colla Joves Xiquets de Valls tornava a les places aquest diumenge. Ho feia a Perafort en el marc dels actes de la Setmana Cultural.

PUBLICITAT

En aquesta actuació, els del carrer d’en Gassó aprofitaven per solidificar els troncs i els poms de dalt dels castells. De sortida, apostaven per un 4de7 lent d’execució, però sense contratemps a la descarregada. A continuació, arribava el primer 5de7 de l’any que, tot i obrir-se a la banda del tres, no va suposar cap entrebanc.

A la tercera ronda, era del torn del primer 2de7, castell que incorporava nombrosos canvis a la part superior. A la quarta ronda, feien l’aleta al 3de7. Per cloure la diada, assolien el pilar de 5 i tres pilars de 4. Escoltem la valoració del cap de colla de la Joves, Pere Rico.

A Perafort, els de la camisa vermella estaven acompanyats dels Xiquets de Vila-seca. Els de la camisa blau cel sortien de plaça amb dos castells: el 3de6 i el 3de6 amb el pilars. També van enlairar dos pilars de 4.

La propera actuació de la Colla Joves serà diumenge, a la una del migdia, a la Festa Major del Milà, acompanyats dels Castellers de Mediona.

PUBLICITAT