La Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls endega la nova campanya comercial “Vine a plaça, compra al mercat”, que es va iniciar el 4 de maig i s’allargarà fins al 2 de juliol, amb l’objectiu de dinamitzar les parades del Mercat de la Fruita i la Verdura i els establiments que es trobem en l’entorn del mercat. El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, dona més detalls de la iniciativa.

PUBLICITAT

Per participar-hi, cal fer sis compres en diferents parades i comerços adherits a la campanya i segellar i emplenar la butlleta de la campanya.

Es pot guanyar una de les 20 cistelles amb productes de temporada valorades cadascuna en més de 100 euros; o un dels tres carretons d’anar a comprar plens de productes de temporada valorats en més de 200 euros. A més, els 500 primers participants s’enduran un davantal del Mercat de Valls.

Els establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes i les segellaran quan el client faci una compra mínima de 5 euros. Per entrar al sorteig cal omplir tots els segells en tres parades del mercat i tres comerços de l’entorn del mercat i dipositar la butlleta emplenada a la urna situada a l’Oficina de Turisme.

El sorteig de la iniciativa “Vine a la plaça, compra al mercat”, tindrà lloc el 6 de juliol a Oficina de Turisme. Els establiments del mercat podran inscriure’s fins el 20 de maig.

PUBLICITAT