L’Ajuntament de Valls ha llençat, aquest mes de maig, una campanya ciutadana sobre les violències masclistes que pretén ser una crida d’atenció adreçada als homes, per conscienciar-los sobre les activitats quotidianes envers les dones. La iniciativa, que està promoguda per la regidoria d’Igualtat i treballada en el marc del Consell de Dones de Valls, ja és visible en molts espais públics de la ciutat des de la setmana passada i s’estendrà fins a final de mes. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica el que és pretén amb la iniciativa.

PUBLICITAT

En tots els casos, el lema de la campanya és molt clar i directe: “Home (va per tu), implica’t per aturar les violències masclistes. És a les teves mans”.

La regidoria d’Igualtat vol que els homes agafin consciència d’aquestes situacions i s’impliquin en aturar aquesta xacra, i que ho facin a partir d’experiències del dia a dia.

La mateixa regidoria té mecanismes per donar una atenció permanent en l’àmbit de les violències masclistes més enllà de les dates assenyalades.

PUBLICITAT