Molt bon dia! benvinguts al Daily Informatiu de Ràdio Ciutat de Valls d’aquest dimecres 11 de maig. Avui destaquem que Valls comença una campanya contra la violència masclista pels homes. Luis Blain. Bon dia.

PUBLICITAT

La iniciativa, que està promoguda per la regidoria d’Igualtat i treballada en el marc del Consell de Dones de Valls, ja és visible en molts espais públics de la ciutat des de la setmana passada i s’estendrà fins a final de mes. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, explica el que és pretén amb la iniciativa.

En tots els casos, el lema de la campanya és molt clar i directe: “Home (va per tu), implica’t per aturar les violències masclistes. És a les teves mans”.

La regidoria d’Igualtat vol que els homes agafin consciència d’aquestes situacions i s’impliquin en aturar aquesta xacra, i que ho facin a partir d’experiències del dia a dia. La mateixa regidoria té mecanismes per donar una atenció permanent en l’àmbit de les violències masclistes més enllà de les dates assenyalades.

PUBLICITAT