La matinada d’aquest dijous 12 de maig, una o diverses persones haurien accedit a les seus dels clubs de futbol de la ciutat: Unió Esportiva Valls, Atlètic de Valls i Escola de Futbol de Valls-Alt Camp, ubicades a l’antic edifici del Patronat Municipal d’Esports.

PUBLICITAT

Segons ha explicat el Patronat d’Esports, els suposats lladres haurien forçat i, finalment, trencat totes les portes. Seguidament, haurien regirat un per un els despatxos, amb l’objectiu de sostreure diners. De moment, a banda d’alguns petits danys materials, només s’haurien trobat a faltar petites recaptacions i algun objecte per part de la UE Valls.

Durant el dia, el Patronat d’Esports denunciarà els fets a les autoritats policials. D’altra banda, la mateixa matinada, l’Escola Eugeni d’Ors també ha patit un suposat intent de robatori, però es desconeix si els fets tenen relació amb el que ha succeït amb els tres clubs de futbol de la ciutat.

PUBLICITAT