El pressupost de l’exercici 2022 de l’Ajuntament de Valls manté la línia expansiva dels últims i torna a augmentar per tercer any consecutiu. El grup municipal de Junts per Valls posa l’accent a l’augment de les partides dels serveis directes amb la voluntat d’ajudar a les persones. En una entrevista al programa 21, el regidor d’Hisenda, Contractació i Finances, Martí Barberà, ha defensat la bona gestió econòmica, malgrat les crítiques del PSC.

PUBLICITAT

En la conversa, Barberà ha parlat, entre d’altres temes, dels nous serveis del Pius Hospital o el rebuig del Pla Director Urbanístic de la Plana de l’Alt Camp (PDUAE). En referència al nou cartipàs, presentat dilluns, ha posat èmfasi a què les situacions personals dels regidors no han d’afectar el funcionament del consistori.

Podeu escoltar l’entrevista sencera al regidor de Junts per Valls, Martí Barberà, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT