Bon dia! Aquest es el daily informatiu de Radio ciutat de Valls d’aquest Dijous 12 de maig. Avui destaquem que comencen els treballs de manteniment a diversos carrers el Polígon Industrial.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls ha iniciat aquesta setmana els treballs intensius de neteja i manteniment de diversos carrers del Polígon Industrial. Els Serveis Municipals de Manteniment estan actuant en sis dels principals vials de la zona industrial, amb uns treballs que afecten a més de cinc quilòmetres, amb la neteja de voreres i marges, la retirada d’escombraries i, a la vegada, la poda dels arbres de tot l’àmbit.

El treballs es concentren als carrers Mas de la Perla, Blanquers, Impressors, Ebanistes, Basters i Fusters. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha visitat aquesta setmana les obres que s’allargaran durant tot el mes de maig i que han començat pel carrer Mas de la Perla. Precisament en aquest viat s’ha recuperat una vorera de gairebé 10 metres d’ample que havia desaparegut sota herbes, runa i deixalles. A la vegada, també s’actuarà amb la poda de manteniment dels nombrosos arbres que hi ha en aquest àmbit del polígon industrial, així com la reparació de tapes de serveis públics.

Aquesta és una de les actuacions previstes per l’Ajuntament per la millora del polígon industrial i que se suma a les obres de modernització de l’enllumenat que, en els seus treballs previs, ja s’han iniciat i, a la vegada, l’asfaltatge del carrer Curtidors i un tram d’Artesans que s’executaran durant aquest any. Aquest conjunt d’obres forma part dels programes d’inversions i de manteniment acordat entre l’Ajuntament de Valls i l’Associació d’Empresaris per a la millora urbanística del polígon industrial.

PUBLICITAT