Pas ferm de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a la diada de Sant Isidre. Dissabte a la tarda, a la carretera Tarragona, just davant del seu local social, els de la camisa rosada descarregaven el primer 2de8 amb folre de l’any, primer castell d’aquesta envergadura que no es plantejaven des de l’esclat de la Covid-19.

PUBLICITAT

A banda del dos, també completaven el 4 i el 3de8. S’acomiadaven amb dos pilars de 5. Escoltem la valoració del seu cap de colla, Albert Martínez.

A la mateixa diada, els Xiquets de Tarragona plantaven el 4de7, el 3de7 i el 4de7 amb el pilar. Com a cloenda, bastien dos pilars de 4. Per la seva banda, els Castellers de Lleida enlairaven les tres mateixes construccions.

La propera sortida de la Colla Vella serà dissabte 28 de maig, a les sis de la tarda, a la plaça d’Evarist Fàbregas Reus, amb motiu de la diada del Pallol, cita on compartiran plaça amb la colla local i els Xiquets de Tarragona 

PUBLICITAT