El Club Bàsquet Valls ha oficialitzat les renovacions de dos jugadors del primer equip masculí i femení, Jordi Andreu i Laia Gené.

PUBLICITAT

Jordi Andreu continuarà sent peça en el projecte de Victor Neila en la confecció del nou CB Valls d’EBA i aquesta serà la vuitenta temporada vestint la samarreta blanc-i-vermella. Andreu és un dels seus buc insígnia del club en les darreres temporades.

Una plantilla del primer equip del CB Valls d’EBA en què hi hauran altes i baixes, sobretot degut als problemes a finals de campanya en diverses posicions. Amb tot, qui si continua un any més serà el propi Jordi Andreu en el nou projecte de Victor Neila.

Per la seva banda, el CB Valls Lear també s’assegura la continuïtat de Laia Gené en Lliga Catalana la propera temporada. Un conjunt que també començarà de zero amb el projecte d’Albert del Rey i amb l’ambició de poder tornar a la màxima categoria del bàsquet català, Copa Catalunya.

Laia Gené va ser una de les jugadores més utilitades per Benet Ibáñez la present campanya que tot just ha finalitzat amb 557 minuts disputats i 147 punts anotats durant tota la campanya. Un CB Valls Lear que ja va confirmar la marxa després de moltes temporades d’Elisabet Salat a la plantilla del club vallenc. Van confirmant-se les primeres passes i renovacions en els nous projectes del CB Valls en els seus equips sènior.

PUBLICITAT