La Unió Anelles de la Flama (UAF) celebra els actes del seu 50è aniversari del 20 al 28 de maig. Per això, l’entitat vallenca donarà el tret de sortida a la programació festiva amb la inauguració de l’exposició “Més enllà de la bèstia” demà a dos quarts de nou de la tarda. 

PUBLICITAT

A l’endemà dissabte, a les sis de la tarda el Teatre Principal acollirà l’espectacle escènic “IGNIS”. A partir del missatge “La flama que encén la festa”, diversos membres que han format part de l’entitat en el darrer mig segle s’encarregaran de conduir l’acte. El president de la UAF, Albert Oliva, ha comentat l’acte.

Després d’aquest acte de dissabte, a la seu social de la UAF es durà a terme una recepció institucional, la descoberta de la placa commemorativa del 50è aniversari i un refrigeri obert a tots els socis i autoritats. I per la nit, al restaurant la Masia del Pla es durà a terme el sopar de gala i el ball de celebració, amb l’acompanyament de l’orquestra vallenca Grup Loren.

Els darrers actes d’aquest cap de setmana seran el diumenge, que a partir de les onze del matí es durà a terme una festa infantil amb inflables i esmorzar popular en l’entorn del local de l’entitat. A dos quarts de dotze es farà una visita guiada per l’exposició “Els 50 de la UAF: una exposició d’aniversari” i a dos quarts d’una la plaça de la Sardana acollirà un concert vermut de les colles de gralla i timbal de l’entitat i dels grallers So Nat.

PUBLICITAT