La Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Valls va acollir la jornada “Com apropar la formació professional a les empreses” el passat dilluns 16 de maig. En aquesta, les empreses assistents van notificar la dificultat de trobar personal jove amb talent i ben qualificat per a afegir a les seves plantilles.

PUBLICITAT

El director general de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya, Angel Luis Miguel, va destacar que “s’ha de concebre la Formació Professional com una resposta a les necessitats de les persones, el territori i les empreses, entitats i institucions”. 

A més, també van assenyalar la importància d’incorporar el gènere femení en el sector industrial i tindre en compte les competències digitals i lingüístiques. Per acabar, el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, va assegurar que s’està treballant per captar i retenir el talent jove.

PUBLICITAT