La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, recupera els dies 20 i 21 de maig al Pati de Valls la plena normalitat, un cop superada la pandèmia de la Covid-19. Aquest esdeveniment que combina l’oferta dels cellers de la DO Tarragona amb la gastronomia local i la música en directe produïda al nostre país, torna a la capital de l’Alt Camp per convertir-se de nou en tot un referent.

PUBLICITAT

L’acte inaugural, previst per aquest divendres a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris; el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Àngel Xifré; el president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré; el president de la Cooperativa de Valls, Joan Llorach, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat.

En aquesta ocasió, seran dotze cellers de la DO Tarragona i també, com a novetat, una botiga de vins de la ciutat; l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i quatre grups musicals: la cantant local Maria Jacobs, els gironins La Ludwig Band, el grup de pop d’Igualada Marialluïsa i el carismàtic Miqui Puig liderant la seva banda ACP. La proposta, que vol engrescar a la ciutadania a tornar a omplir els carrers amb grans dosis de bon ambient i a recuperar la normalitat, és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, el Consell Regulador de la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls, que compten amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de Valls.

PUBLICITAT