Encara que només s’hi juguen l’orgull, la Unió Esportiva Valls afronta aquest diumenge, a l’estadi del Vilar, el darrer partit de la temporada 2021-2022 davant la seva afició contra un Borges Blanques, que des de la setmana passada ja  és equip de 2a Catalana. Tot i no haver-hi res per decidir i després del mal partit contra el Vista Alegre, el tècnic dels vallencs, Manel Cazorla, afirma que només jugaran aquells futbolistes que estiguin al cent per cent.

PUBLICITAT

En aquesta penúltima jornada de lliga, la Rapitenca pot certificar l’ascens a la 3a RFEF. Els ebrencs, a qui només els resta un punt per confirmar la seva tornada al futbol espanyol, reben la visita, a les 12 del migdia, de l’Igualada. A la mateixa hora, a Martorell, el Mollerussa esperarà sumar tres punts i una punxada per tenir opcions de pujar en l’última jornada, quan precisament rebran la mateixa Rapitenca.

A la part baixa, el Catllar buscarà sumar tres punts al camp del Tàrrega per no jugar-se la vida en l’última jornada, a casa, en el derbi contra la UE Valls.

L’enfrontament entre la UE Valls i les Borges Blanques de diumenge es podrà seguir en directe, a partir de les 5 de la tarda, per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT