Els Amics de la Música de Valls homenatjaran al compositor i musicòleg Felip Pedrell amb una actuació musical al Teatre Principal el dijous 26 de maig a les vuit de la tarda. El concert de música clàssica commemorarà el centenari de la mort de l’artista tortosí.

PUBLICITAT

Durant la vetllada es podrà gaudir d’un programa musical conformat per les peces de Felip Pedrell, Felix Mendelssohn i del vallenc Robert Gerhard, un dels deixebles més destacats de Pedrell. 

Algunes de les obres més destacades de Pedrell són L’ultimo abenzeraggio (1874) o Pirinei (1902), també obres simfòniques com La veu de la muntanya (1877) o Orientales (1876) i altres composicions de cambra i peces de caràcter religiós, entre d’altres. A més, també va deixar un llegat literari en el camp de la musicologia amb obres com Diccionario técnico de la música (1894) o el Diccionario biográfico y bibliográfico de músicos españoles (1896-97).

Les entrades per assistir al concert en homenatge a Felip Pedrell ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica les 24 hores per mitjà del web valls.cat, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal dimecres de 6 a 9 de la tarda i també una hora abans del concert.

PUBLICITAT