La temporada castellera 2022 segueix per la Colla Joves Xiquets de Valls. Aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, els de la camisa vermella seran a Barcelona per actuar a les Festes de la Barceloneta. A falta de l’assaig d’aquesta nit, els objectius són consolidar la gamma mitjana i alta de 7 amb la voluntat de poder estrenar el primer castell de 8 el proper diumenge 29 de maig, a Valls, amb motiu del Memorial Ramon Barrufet.

PUBLICITAT

En aquest començament, la Joves ha estat capaç de descarregar el 2de7 i el 5de7 en dues ocasions. A més, ha rodat amb freqüència la gamma bàsica de 7 i el 4de7 amb el pilar.

A la mateixa actuació, que tindrà lloc a la plaça de la Barceloneta, hi participaran els Castellers de Barcelona, colla que ha anunciat construccions de 7 pisos.

Pel que fa la Colla Vella no té fixada cap diada aquest cap de setmana, però manté l’assaig habitual dels divendres. Els de la camisa rosada tornaran a les places el proper dissabte 28 de maig, a Reus, acompanyats de la colla local i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT