Bon dia! Aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest divendres 20 de maig!

PUBLICITAT

Seguim amb temes culturals i es que ja esta Tot a punt per inaugurar la Music Valls Va de Vins

La vuitena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona, recupera els dies 20 i 21 de maig al Pati de Valls la plena normalitat, un cop superada la pandèmia de la Covid-19. Aquest esdeveniment que combina l’oferta dels cellers de la DO Tarragona amb la gastronomia local i la música en directe produïda al nostre país, torna a la capital de l’Alt Camp per convertir-se de nou en tot un referent.

L’acte inaugural, previst per aquest divendres a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris; el director dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Àngel Xifré; el president de la DO de Tarragona, Vicenç Ferré; el president de la Cooperativa de Valls, Joan Llorach, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Mateu Montserrat.

En aquesta ocasió, seran dotze cellers de la DO Tarragona i també, com a novetat, una botiga de vins de la ciutat; l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i quatre grups musicals: la cantant local Maria Jacobs, els gironins La Ludwig Band, el grup de pop d’Igualada Marialluïsa i el carismàtic Miqui Puig liderant la seva banda ACP. La proposta, que vol engrescar a la ciutadania a tornar a omplir els carrers amb grans dosis de bon ambient i a recuperar la normalitat, és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, el Consell Regulador de la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls, que compten amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de Valls.

PUBLICITAT