Dissabte de doble estrena de la Colla Joves Xiquets de Valls a les festes de la Barceloneta. En una jornada, marcada per les altes temperatures, els del carrer d’en Gassó completaven els primers 4de8 i 3de8 de la temporada. A més, s’anotaven el tercer 5de7 de l’any. S’acomiadaven de plaça amb un pilar de 5.

PUBLICITAT

Els Castellers de Barcelona, que exercien d’amfitrions, bastien el 3de7, el 4de7 amb el pilar i  4del7. Finalitzaven la seva actuació amb dos pilars de 4.

La propera sortida de la Colla Joves serà diumenge, al migdia, a la plaça del Carme, amb motiu del Memorial Ramon Barrufet. Els del carrer d’en Gassó actuaran acompanyats dels Nois de la Torre i de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Per la seva banda, la Colla Vella ha descansat aquesta setmana. Els de la camisa rosada tenen compromís dissabte, a la tarda, a Reus, en el marc de la diada del Pallol, cita on compartiran plaça amb els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT