L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha preparat un seguit de concert en diferents espais de Valls i comarques veïnes per posar el punt final al curs 2021-22. Així, durant les properes quatre setmanes es duran a terme una trentena de concerts de diferent mida i volum de participants.

PUBLICITAT

D’una banda, les diferents aules d’instrument realitzaran una quinzena d’audicions entre l’aula noble de l’escola i la sala d’actes del Convent del Carme. Per altra banda, i pel que fa a les agrupacions més grans, del 14 al 20 de juny hi haurà un concert cada dia a 2/4 de 8 del vespre al claustre del Convent.

Hi ha programades una dotzena de classes obertes tant a l’escola com als centres on s’hi realitza el projecte MiM a través de les AFA’s.

Durant el cap de setmana del 27 al 29 de maig, l’escola recuperarà la sortida amb els grups corals i instrumentals de nivell avançat, amb l’alumnat d’edat més gran.

El tancament final de tot aquest curs serà el concert de Sant Joan. És un concert que fa deu anys que l’escola ofereix a la ciutat. Com ja es ve sent tradició, l’actuació anirà a càrrec dels diferents combos de l’escola i tindrà lloc el dimarts 21 de juny a 2/4 de 8 del vespre a la Plaça de l’Oli.

PUBLICITAT