El Teatre Principal acollia dissabte l’acte central del 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama amb l’estrena de l’espectacle “IGNIS, amb l’objectiu d’explicar la història de l’entitat. L’escenificació consistia en què diversos membres que han format part de la UAF fossin els encarregats de conduir la narració de l’espectacle, mentre els sons i les melodies d’ara i de sempre van embolcallar el públic en una proposta simbòlica i poètica.

PUBLICITAT

Després d’aquest acte, a la seu social del carrer dels Garrofers es portava a terme una recepció institucional, la descoberta de la placa commemorativa del 50è aniversari i un refrigeri obert a tots els socis i autoritats. A la nit, al restaurant la Masia del Pla, es celebrava un sopar de germanor i ball amb el grup Loren. El president de la UAF, Albert Oliva, destaca el paper que sempre ha tingut l’entitat en el foment de la cultura popular.

La programació festiva per commemorar l’efemèride de l’entitat vallenca començava divendres amb la inauguració, al pati de l’IEV, de l’exposició “Més enllà de la bèstia”.

D’altra banda, diumenge es portava terme una festa infantil amb inflables i un esmorzar popular en l’entorn del local.  Al migdia, era el torn d’una visita guiada per la mostra “Els 50 de la UAF: una exposició d’aniversari” i un concert-vermut a la plaça de la Sardana.

Les activitats del 50è aniversari de la Unió Anelles de la Flama continuaran aquesta setmana. Un dels plats forts serà “Moments de Festa” que es desenvoluparà dissabte, a la tarda, a la plaça del Blat.

PUBLICITAT