El pavelló municipal del Fornàs acollia aquest dilluns l’acte de lliurament, per part de la família de Xavi Tondo Volpini, d’un quadre obra de l’artista Miquel Soro, sobre el ciclista vallenc que s’exhibirà a l’entrada d’aquest recinte.

PUBLICITAT

L’acte va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Dolors Farré; els membres del Consell Rector del Patronat d’Esports i el president del Consell Esportiu de l’Alt Camp, Manel Odina, així com els regidors Teresa Rull i Jordi Cartanya.

L’Emma Volpini, mare de Xavi Tondo, visiblement emocionada, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, explicava com va sorgir la idea de fer aquest quadre.

Aquest 23 de maig de 2022 es complia l’onzè aniversari de la mort de Xavi Tondo a causa d’un accident domèstic a Sierra Nevada mentre s’entrenava amb el Movistar Team per participar per primera vegada en un Tour de França. Com a homenatge pòstum, el pavelló esportiu municipal del Fornàs porta el seu nom i ara també lluirà aquest quadre.

PUBLICITAT