Bon dia aquest es el Daily Informatiu de Valls per aquest dimarts 24 de Maig. Avui destaquem que El Casal d’Estiu Municipal s’allargarà fins al dia 12 d’agost.

PUBLICITAT

Un any més torna el casal d’estiu municipal de Valls a l’Escola Baltasar Segú de la mà dels joves monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau) i de l’Associació Trèvol, entre els dies 27 de juny i 12 d’agost, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys.

Enguany, com a novetat, el casal es perllongarà fins a la primera quinzena d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar.

El casal d’estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimulin l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, des de la regidoria s’ofereix la possibilitat de gaudir d’un seguit d’activitats pròpies de l’estiu amb l’aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes per als nens i nenes, tot centrat en l’educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb molts anys d’experiència.

Les inscripcions són telemàtiques i s’han de fer directament al Cau a partir d’aquest divendres 27 de maig i fins a l’inici del casal, i a l’Associació Trèvol, que serà qui dinamitzarà el casal també a l’agost i que ja té obertes les inscripcions en la seva pàgina web. El període d’inscripcions es mantindrà obert mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana.

L’horari del casal serà de 9:00 a 13:00 hores, amb la possibilitat de serveis d’acollida de 8:00 a 9:00 hores i de 13:00 a 14:00 hores.

PUBLICITAT