Un any més torna el casal d’estiu municipal de Valls a l’Escola Baltasar Segú de la mà dels joves monitors i monitores de l’Agrupament Escolta i Guia Verge de la Candela (el Cau ) i de l’Associació Trèvol, entre els dies 27 de juny i 12 d’agost, adreçat a tots els nens i nenes de la ciutat a partir de tres anys. Enguany, com a novetat, el casal es perllongarà fins a la primera quinzena d’agost, per donar més facilitats a les famílies que ho puguin necessitar. Així ho explica la regidora d’Afers Socials, Educació i Política Lingüística, Teresa Rull.

PUBLICITAT

El casal d’estiu treballa per projectes i es prepara perquè els xiquets i xiquetes s’ho passin d’allò més bé i al mateix temps estimulin l’aprenentatge. Amb aquesta voluntat formativa, des de la regidoria s’ofereix la possibilitat de gaudir d’un seguit d’activitats pròpies de l’estiu amb l’aigua, les sortides i el desenvolupament de projectes per als nens i nenes, tot centrat en l’educació i en el lleure i conduït per un equip de monitors i monitores amb molts anys d’experiència.

Les inscripcions són telemàtiques i s’han de fer directament al Cau a partir d’aquest divendres 27 de maig i fins a l’inici del casal, i a l’Associació Trèvol, que serà qui dinamitzarà el casal també a l’agost i que ja té obertes les inscripcions en la seva pàgina web. El període d’inscripcions es mantindrà obert mentre duri el casal i es continuaran fent presencialment cada setmana.

L’horari del casal serà de 9:00 a 13:00 hores, amb la possibilitat de serveis d’acollida de 8:00 a 9:00 hores i de 13:00 a 14:00 hores.

PUBLICITAT