El Club Bàsquet Valls segueix perfilant a bon ritme la planificació per la propera temporada tant per l’equip d’EBA masculí com el femení de Lliga Catalana. Es tracta de les renovacions d’Oriol Besora i Júlia Calafell, dos dels pilars fonamentals dels equips sènior del conjunt vallenc.

PUBLICITAT

Per part del conjunt d’EBA, Besora va esdevenir una de les peces claus d’Oriol Pozo la temporada que tot just ha finalitzat. L’escorta va haver d’aturar-se a final de temporada per una lesió a la esquena. Amb l’arribada d’Oriol Mateu i la renovació de Jordi Andreu, els vallencs perfilen amb bon ritme el projecte de Victor Neila.

Per la seva banda, el CB Valls Lear de Lliga Catalana ja té assegurada la continuïtat de Júlia Calafell, una de les jugadores més utilitzades per Benet Ibáñez a Copa Catalunya. Amb 22 partits jugats, va promitjar un total de 9 punts per partit amb una ràtio de 27 minuts disputats.

Una renovació que es suma a la de Laia Gené en l’etapa Albert del Rey amb l’objectiu de retornar a Copa Catalunya Femenina. El CB Valls poc a poc va perfilant els seus equips per la temporada 2022-2023.

PUBLICITAT