Nova sortida de marxa nòrdica del Patronat d’Esports de Valls amb la col·laboració de l’empresa Bendhora. L’activitat va tenir lloc el passat diumenge 22 de maig pels voltants del terme del Pla de Santa Maria. Es tracta de la 2a sortida del trimestre i hi van participar mitja dotzena d’abonats del Patronat Municipal d’Esports. La ruta va ser de 13 quilometres molt planers que van servir per  descobrir part del municipi en poc més de tres hores i mitja. Tot i la calor es va portar un bon ritme, parant sovint a beure aigua aprofitant les ombres que hi havia al camí.

PUBLICITAT

La tercera i darrera sortida de la temporada serà pel Camí de Ronda: platja de la Mora, platja de Baix a Mar – Torredembarra i tornada a la platja de la Mora. La sortida, aproximadament d’uns 15 quilòmetres, es realitzarà  el dissabte dia 11 de juny i es preveu que el recorregut es pugui fer en unes tres hores i mitja.

PUBLICITAT