Marta Galimany  s’anotava aquest passat diumenge un bon resultat a la Núcia, al País Valencià. L’atleta de la capital de l’Alt Camp aconseguia la medalla de bronze en la modalitat de Mitja Marató coincidint amb el Campionat Iberoamericano.

PUBLICITAT

La competició, que se celebra en els anys parells, és un dels màxims tornejos per a seleccions i va reunir a més de 5.000 atletes provinents de 24 països llatins. Galimany, que  va ser seleccionada per representar Espanya, veia recompensat el seu esforç amb una medalla de bronze.

La vallenca va lluitar contra atletes d’alt nivell, entre les quals, Florencia Borelli, plusmarquista d’Argentina en mitja marató i marató completa, qui es va endur el trofeu amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 59 segons. Galimany va ser tercera amb una marca d’1 hora, 13 minuts i 23 segons, només 10 segons per sota de Diana Ocampo, que va ser segona.

La consecució de medalla per part de Galimany es sumava al caseller de la delegació espanyola i ajudava a la selecció a ser primera de tot el campionat amb 14 medalles d’or, 8 de plata i 8 de bronze.

PUBLICITAT