La preparació de cara a la festa major de Sant Joan continua per les dues colles dels Xiquets de Valls. En aquest darrer cap de setmana de maig, Vella i Joves tenen compromisos a Reus i al Memorial Ramon Barrufet respectivament.

PUBLICITAT

A la capital del Baix Camp, dissabte, a les sis de la tarda, la Colla Vella prendrà part en la diada del Pallol. La colla dirigida per Albert Martínez es planteja, com a mínim, el 4de8. Tampoc descarta el 3de8 i el 2de8 amb folre, construccions es van apuntar quinze dies per Sant Isidre. Els del Portal Nou compartiran plaça amb els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona.

Diumenge al migdia, a la plaça del Carme, la Colla Joves organitza el Memorial Ramon Barrufet amb la intenció d’exhibir els primers castells bàsics de 8 de la temporada a Valls després que els aconseguissin portar dissabte passat a la Barceloneta. En aquesta cita, els de la camisa vermella estaran acompanyats de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i els Nois de la Torre.

PUBLICITAT