El Teatre Principal es vestia de gala aquest dissabte 28 de maig amb motiu de la celebració de la 39a edició de la Nit de Premis. En el decurs de l’acte es lliuraven 16 premis. En total, s’atorgaven 24 guardons, ja que alguns tenien més d’una categoria.

PUBLICITAT

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presidia l’acte de lliurament de la Nit de Premis, que comptava amb la participació de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada de les regidores i els regidors i d’altres autoritats locals i comarcals.

Precisament, Argimon i Farré van ser els encarregats de lliurar el guardó del Vallenc de l’Any, que enguany distingia a Josep Maria Calbet Cassanyes, per la seva trajectòria professional a l’ensenyament i el compromís a favor del país i la llengua catalana.

El premi a la Iniciativa Cívica s’atorgava a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls per la seva tasca en la lluita contra la pandèmia i la campanya solidària amb Ucraïna. Per la seva banda, el premi Cristina Requena anava a parar a mans de TAC-12, la televisió pública del Camp de Tarragona, en reconeixement a la cobertura de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1.

El premi Joan Ventura i Solé de periodisme casteller de la Colla Joves Xiquets de Valls era per l’actor Biel Duran, i l’Isidre de Rabassó d’identitat castellera de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, per a l’historiador Àlex Cervelló.

També destacar que el premi Jove Emprenedors se l’emportava La Licorera Vallenca; el premi de la Fundació Anespro per Termo-Wat, SL; i el de Compromís Social per a l’ocupació per a Patates i Aperitius Palau.

PUBLICITAT