Aquest dilluns s’ha reunit el jurat per a la selecció de les empreses participants al concurs d’idees d’arquitectura per a la redacció del projecte d’urbanització del tram de muralla de Sant Francesc.

PUBLICITAT

La trobada ha servit per seleccionar les tres propostes que passen a la següent fase. La regidora d’Urbanisme, Patrimoni i Centre Històric de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, ha explicat que s’han valorat els criteris de qualitat arquitectònica, urbanística i funcional.

L’empresa que resulti guanyadora redactarà els projectes per a la consolidació, reinterpretació i urbanització del tram de muralla de 140 metres, una part oculta a l’interior de dues cases. A més, inclou les restes de les dues torres de defensa.

Aquesta intervenció té una inversió estimada d’1 milió d’euros.

PUBLICITAT