Aquest dilluns, a partir de les 5 de la tarda, l’Ajuntament de Valls ha convocat la sessió plenària ordinària del mes de maig.

PUBLICITAT

Un dels punts més destacats de l’ordre del dia és la presentació d’una moció per part del grup municipal d’ERC-Compromís per Valls per aclarir els fets de l’espionatge contra el moviment independentista català.

En l’àmbit d’Hisenda, Finances i Contractacions, se sotmetran a votació expedients de modificació de crèdit. D’altra banda, des de la regidoria d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat hi haurà el punt de la modificació de l’aprovació inicial del Reglament Municipal d’Entitats.

Finalment, els regidors i les regidores del consistori prendran coneixement de la renúncia de l’acta de Marc Ayala. A més, hi haurà el nomenament dels nous representants de la Fundació Pública Municipal Museu de Valls i dels Consells Escolars.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT